Kompetencer

Som Totalentreprenør yder Entreprenør Erling Jensen A/S alle leverancer indenfor byggeri.

Entreprenør Erling Jensen A/S´s speciale er at gennemføre et projekt fra ide til aflevering. Vi har stor erfaring med erhvervsbyggeri, skole- og institutionsbyggeri, boligbyggeri samt renovering og ombygning.

Entreprenør Erling Jensen A/S har ry for at kunne få ethvert projekt til at lykkes til alles tilfredshed.

Medarbejderstaben hos Entreprenør Erling Jensen A/S består på rådgivnings- og byggeledelsesmæssige side af ingeniører og bygningskonstruktøre. På den udførelses mæssige side består den af faglærte håndværkere.

Disse motiverede og kompetente medarbejdere udgør tilsammen et stærkt team, der kan løse opgaver, der spænder over alle bygningsmæssige fagområder.

Projektering

Det ideelle byggeri er altid resultatet af et tæt samarbejde mellem bygherren, rådgivere og entreprenør.

Hos Entreprenør Erling Jensen A/S har vi faste rådgivere som vi bruger ved projektering. Disse rådgivere ved hvad Entreprenør Erling Jensen A/S kræver og hvorledes der arbejdes.

Når man som bygherre udfører byggeri med Entreprenør Erling Jensen A/S, behøver man ikke spekulere på andet end det færdige resultat. Vi har det overblik, der gør at alle detaljer i byggeriet tænkes igennem på forhånd. Vi lægger stor vægt på detaljen, og at alt er gennemarbejdet, inden et projekt sættes i søen.

Byggeledelse

Det er afgørende for det færdige byggeri, at byggearbejdet styres professionelt og efter fastlagte rammer.

Entrepernør Erling Jensen A/S sikrer, at projektet bliver udført som projekteret samtidig med, at både tidsplan og økonomi bliver overholdt. Vi varetager også sikkerheds- og sundhedskoordinering af byggeprojektet under udførelsen.

Egenproduktion

Hos Entreprenør Erling Jensen A/S udfører vi i egenproduktion jord-, kloak-, beton-, murer- og tømrerarbejder samt elementmontage. Egenproduktionen varetages af erfarne entrepriseledere, som hver er faguddannet på deres eget område.

Underleverandøre

Entreprenør Erling Jensen A/S har en fast kreds af leverandøre som vi bruger ved total- og hovedentrepriser. At vi primært anvender faste leverandøre, gør at leverandørene kender vores krav, og at vi derfor hver gang kan levere kvalitet til tiden.

Info om virksomheden​

ENTREPRENØR ERLING JENSEN A/S

Rolstrupbakken 8

7900 Nykøbing

Kontakt info​

Medlem af​